Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat is precies de bedoeling volgens Cobi van Baars?

op 17 maart 2024 door

Van harte welkom Café Precies de bedoeling. Eigenlijk weet ik nog niet goed wat precies de bedoeling is maar ik ga mijn eerste Flitsbespreking lanceren voor het boek De onbedoelden. We zullen zien hoe deze Flitsbespreking uit zal pakken. Het idee is dat we het boek samen gelezen hebben en dan heel kort bespreken. Ik zal enkele vragen zelf stellen maar bedenk ook gerust je eigen vragen. De vragen worden misschien wel allemaal op één dag geplaatst en de discussie zal mogelijk enkele dagen in beslag nemen. In ieder geval zal de discussie niet uitgesmeerd worden over enkele weken, zoals gewoonlijk.

 

17-03-2024

Dus, voor de liefhebbers van dit flits-project, het bespreken van deze niet al te dikke roman, gebaseerd op waargebeurde feiten, is hierbij een nieuw leescafé geopend. Kom erbij, kom erbij. 

Lees jij met ons mee? Heb jij dit boek ook in de kast of op je NTL-lijst staan en wil je het nu gaan lezen en vooral ook bespreken? Of heb je er nog nooit van gehoord maar trekt de titel of omslag je aan? Sluit je dan aan, neem een extra warm dekentje, iets lekkers te drinken, doe een extra lampje aan en leg De onbedoelden vlak onder je neus en sla het open.

Geef even een seintje als je meeleest, of meebabbelt of af en toe komt spieken.

  • In de week van 25 maart probeer ik een eerste opwarmvraag te plaatsen.
  • In diezelfde week zal ik de inhoudelijke discussie in enkele vragen opstarten en aansluitend is er ruimte voor jullie vragen.
  • Ik denk dat we samen tussen de vijf en maximaal tien vragen zullen bedenken. Er is vast genoeg stof tot discussiëren.

Zou dat ook passen in jouw leesagenda? 

 

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Jij leest graag mee? 

Heb jij De onbedoelden al klaar liggen of onlangs gelezen en wil je meedoen met dit leesproject? Of raak je zo enthousiast door deze oproep dat je het boek spontaan bij de bibliotheek ophaalt of bij de boekhandel bestelt? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen. Als ik weet dat je dit leescafé hebt gezien en gevonden, dan is het goed.
Ik ben dus zelf nog niet van start gegaan met de eerste bladzijden dus ik kan nog niets verklappen. 

Leesregels

Die zijn er niet!

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, misschien zelfs alleen de reacties van anderen wilt lezen dan is dat ook goed. Hebban leesclubs, -recensies of -juryklussen gaan voor.

* Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las, dan is dit ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*



Reacties op: Wat is precies de bedoeling volgens Cobi van Baars?

Meer informatie

Gerelateerd

Over