Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zet Joe Speedboot op speed dial

op 17 maart 2023 door

In de Grauwe Kauw 

Gaat het me dit keer lukken? Al twee keer ben ik begonnen in Joe Speedboot en twee keer ben ik gestopt voordat ik op de helft was. Kwam dat omdat ik me liet afleiden? Of kon het me onvoldoende bekoren? We gaan het zien want dit keer moet het boek uit. Helemaal uit. Dus gewoon uit, tot aan de laatste bladzijden. En jullie zijn verantwoordelijk voor dit proces. Whahahahahhh! 

Dat is een woeste, kwaadaardige lach die je hierboven leest, dus wees gewaarschuwd. Jullie moeten mij helpen, zijn verplicht om mij te helpen, komen er niet onderuit om mij te helpen om dit boek uit te lezen. Oftewel, ik vraag jullie heel nederig om mij aan te moedigen bij het leesproces. Mogelijk gaat dit vanzelf en hoeven jullie niks anders te doen dan toe te zien hoe ik het boek met veel enthousiasme over twee weken uitgelezen naast me neer leg. Ik heb al zoveel goede dingen over het boek gehoord en ook al, met veel plezier andere boeken van hem gelezen. Dat moet toch goed komen, niet?

Lees jij met ons mee? Heb jij dit boek ook al lang in de kast of op je NTL lijst staan en wil je het nu eindelijk eens lezen en vooral ook bespreken? Sluit je dan aan en zet Joe Speedboot op speed dial. Ik wil het boek begin april gaan bespreken en ik ben er nog niet uit of dit in het weekend van 1 april is, met het risico dat jullie het als een 1 april grap beschouwen. Of dat ik kies voor 7 april. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij mee? 

Heb jij Joe Speedboot al klaar liggen of onlangs gelezen en wil je meedoen met dit leesproject? Of raak je zo enthousiast door deze oproep dat je het boek spontaan bij de bibliotheek ophaalt of bij de boekhandel bestelt? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen.
Ik ben zelf nog niet gestart met lezen en zal waarschijnlijk vanaf 25 maart van start gaan en het boek openslaan. Ik wil natuurlijk op tijd klaar zijn voor de discussie die begin april zal starten.

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, dan is dat ook goed. Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las dan is dat ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*



Reacties op: Zet Joe Speedboot op speed dial

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Tommy Wieringa publiceerde drie romans, voordat hij in 2005 doorbrak naar een gr...