Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Epic Reads discussie - vind je niet dat je ook wel eens een Nederlands boek moet lezen?

op 01 juli 2019 door

Omdat we het leuk vinden om over boeken te praten, en om véél over boeken te praten, stoppen we ook een algemeen discussietopic in deze Epic Reads-leesclub. Weet jij nog niet of je bent uitgeloot, zit jij nog op je boek te wachten of ben je nog wel even aan het lezen, dan kun je mooi even je mening laten weten over het discussieonderwerp hier:

Vind jij dat het goed is om ook Nederlandse (vertaald of oorspronkelijk) boeken te lezen? Voor de taal en/of de auteurs van eigen bodem?


Wil je verder praten?

De vragen die bij de Epic Reads-Leesclub van maart horen (Waarom lees jij graag in het Engels? Welke boeken lees je liever in het Nederlands?) vind je hier.

De vraag die bij de Epic Reads-Leesclub van mei hoort (Hou jij van tussendoorboekjes in reeksen? Waarom wel/niet?) vind je hier.Reacties op: Epic Reads discussie - vind je niet dat je ook wel eens een Nederlands boek moet lezen?

Meer informatie