Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ineens staat de teller op 200! Tijd voor een WINACTIE

op 07 november 2019 door

Vorige week (was het echt nog maar een week geleden?) ontving ik een gewonnen pakket met twee boeken bij Ketting van mooie woorden. Ik schreef er een blog over en het viel me op dat mijn volgersaantal was opgelopen naar 195. Langzaamaan druppelen er steeds meer Hebbanners mijn wereld van Er was eens... binnen.

Wat is het heerlijk om dat aantal te zien groeien. Bijna 200! Ik had al eens een winactie gedaan bij 100 volgers en een bij 150 en zo te zien zat er een nieuwe winactie aan te komen. Ik maakte in mijn blog een opmerking:

Houd mijn blog in de gaten, bij 200 volgers is er weer een winactie.

Het werkte, want ik heb nu dus de 200 volgers bereikt!

68e4dda3538a4eb20c1445f1e58540cc.jpg

WINACTIE

Wat ga ik doen? Ik kan Hetty volgen en mysterieuze pakketjes maken. Dat is op zich wel goed bevallen, maar het risico is wel dat je een boek krijgt dat je ofwel hebt gelezen of misschien helemaal niet wilt lezen. Ik kies er dus voor om het open te houden.

Wat moet je doen?

- zorg dat je mijn blog volgt

- geef aan naar welk boek je voorkeur uitgaat

En verder helemaal niks, alleen nog wachten op de uitslag. Ik sluit de actie op 20 november en ga dan loten. Dat gaat via onlineloting. Wie doet er mee?

De boeken

Welke boeken kan je winnen? 

Ik heb even gekeken tussen mijn gelezen boeken en de volgende selectie gemaakt: 

f4b6d5d5bcea9c085ec205761a3ecc82.jpg

De Dromenweefster - Christine Carboni

De dromenweefster vertelt het verhaal van Camilla, die de ambitie heeft het perfecte kledingstuk te maken voor haar klanten. Op een dag krijgt ze een jurk te zien van haar overleden tante, die ze nooit gekend heeft. De prachtige jurk is gemaakt door de legendarische Maribelle, die bekend stond om haar unieke creaties; elk kledingstuk ademde het karakter van de drager. Een inspiratiebron voor de jonge Camilla. Ze besluit aan de hand van de jurk op zoek te gaan naar het verhaal van haar tante en dat van Maribelle. Ze weet: Parijs is de plek om haar avontuur te beginnen.

Vermist - Loes Leeman

‘Vermist’ bevat twintig true-crimeverhalen over spraakmakende vermissingen, geschreven door Loes Leeman, de bedenker van het AVROTROS-programma Vermist . Met een voorwoord van presentator Jaap Jongbloed. Een jonge vrouw die haar huwelijk zat is, pakt op een ochtend haar koffers en vertrekt met de noorderzon, haar man radeloos achterlatend. Een rijke jongen van adel verdwijnt halverwege de jaren negentig van de aardbodem. Is hij vermoord of heeft hij in een ander land een nieuwe identiteit aangenomen? Een peuter in een rustige Vinex-wijk komt niet thuis met het eten. De buurt is in rep en roer. Zou de nieuwe buurman iets met de verdwijning van het meisje te maken hebben?

In ‘Vermist’ van Loes Leeman zijn twintig spraakmakende, ontroerende en dramatische vermissingszaken bijeengebracht. Een aantal zaken kwam eerder aan bod in het populaire tv-programma Vermist, deze zaken zijn voor dit boek uitgebreid en geactualiseerd.

Alles waar ik spijt van heb - Philippe Claudel

In Alles waar ik spijt van heb keert de verteller na vele jaren terug naar de plaats van zijn jeugd, een stadje in het noorden van Frankrijk, om zijn moeder te begraven. Gedurende de periode die hij in het plaatselijke hotel, het ortuarium, de kerk en de kleine straatjes van het stadje doorbrengt, keert hij terug naar zijn kinderjaren. Hij denkt terug aan zijn mysterieuze grootouders en aan zijn vader die in een verre oorlog gestorven zou zijn. Maar hij herinnert zich vooral zijn geliefde moeder. Wat bracht hem ertoe haar en zijn geboorteplaats op zijn zestiende te verlaten om nooit meer terug te keren? Alles waar ik spijt van heb is een intense, sfeervolle roman over familiegeheimen en de eeuwige zoektocht naar zelfinzicht. Een stilistisch hoogtepunt in het oeuvre van Philippe Claudel.

Nicolas en de verdwijning van de wereld - Anne Eekhout

De achtjarige Nicolas heeft alle stripboeken over De Adelaar, een superheld die het opneemt tegen bovennatuurlijk sterke vijanden, al honderd keer gelezen. Zijn vader werkt hard, zijn moeder heeft haar eigen problemen en is vaak onbereikbaar voor Nicolas. Op een doodgewone middag komt er een verontrustende boodschap: een zwart gat is onderweg naar de aarde. De kans dat de mensheid en alles daaromheen zal worden weggevaagd is groot. Nicolas, worstelend met het verschil tussen fantasie en hoop, besluit net als De Adelaar alles op alles te zetten om de ramp af te wenden. Maar hoe red je de wereld als je acht bent?

68e4dda3538a4eb20c1445f1e58540cc.jpg

VIer boeken, vier kansen, SUCCES!



Reacties op: Ineens staat de teller op 200! Tijd voor een WINACTIE

Meer informatie

Gerelateerd