Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Aflevering 1 - Homeplace (24 september)

op 24 september 2017 door

Update 6 oktober! We beginnen vandaag de derde aflevering van Aftellen te lezen, maar we missen nog steeds heel wat mensen bij de discussie van de eerste aflevering. Wij vragen jullie daarom ook via deze weg nog een keer om nu aan te sluiten en te reageren op de drie discussievragen op deze pagina. 

----

De eerste aflevering van de feuilleton rond Aftellen, het tweede boek in de Cazalets-reeks staat klaar in de leeslink! Iedereen die zich heeft ingeschreven en is ingeloot, krijgt op zondag 24 september een mail in de mailbox met daarin de leeslink naar de aflevering. Deze eerste aflevering start op bladzijde 49, ná de sneak preview die iedereen al heeft mogen lezen.

De sneak preview, de eerste hoofdstukken van Aftellen, bespreek je hier.

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen.

Coördinatoren Greet & Guy nemen jullie weer bij de hand in dit feuilleton, zoals jullie van ze gewend zijn.

-----

De drie officiële leesclubvragen van aflevering 1: 

1. Plaats hieronder je favoriete citaat, vermeld als het even kan ook de blz (1-2 zinnen, hele scenes overtypen is niet nodig). 

2. Wat is je gevoel na het lezen van dit eerste deel? Vind je 'Aftellen' qua stijl, verhaal,... vergelijkbaar met 'Lichte jaren' of helemaal niet? En waaraan ligt dat? 

3. We lijken een heel andere Zoë te gaan krijgen in dit boek. Ik wil op dit moment nog geen spoilers neerzetten, dus de reden verklap ik nog even niet. Hou er rekening mee dat er in de reacties op deze derde vraag WEL spoilers kunnen staan. Wat vinden jullie van de 'nieuwe' Zoë? Goed voor het verhaal of niet? Denken jullie dat ze snel terugvalt in haar oude gedrag of niet? 



Reacties op: Aflevering 1 - Homeplace (24 september)

Meer informatie

Gerelateerd