Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Enkel maar voor de kids naar Lannoo

op 22 september 2019 door

Was vandaag boekenverkoop bij Lannoo in Tielt. Gingen niet gaan want had nog boeken genoeg. De ongelezen stapel was nog huizenhoog en was hoog tijd om die eerst te verslinden vooraleer nieuwe boeken de weg vonden naar mijn kasten. Was buiten mijn 2 zoontjes gerekent.Papa, Lannoo verkoopt ook Geronimo Stilton boekjes. Zouden we toch niet gaan. Wat kun je dan doen tegen 2paar puppyoogjes die je aankijken met een blik alsof het het laatste is dat ze kunnen doen in hun leven? Oke,oke papa zal kijken of er budget genoeg is om te gaan. Kids uitgelaten van blijdschap. 

Na 3weken zagen dan toch deze middag vertrokken. Het motto was: enkel maar kopen voor de kids. Bij het binnen komen direct zoeken naar de tafels met kinderboeken. PAPA, hoeveel mogen we er? 3euro per boek? Doe dan maar elk 5. Die 5 werden er na goedkeuring van de mama ,weliswaar achter mijn rug, 9. 9 Per kind wel te verstaan. 

Dan begon de miserie. Zegt de vrouw:Zal hier even kijken. Is van die reeks in de standaard boekhandel van 3halen,2betalen. Dat zijn goede boeken. Wat doe je dan? Je laat ze doen. Wat zij koopt lees ik later toch ook. Mijn koopstop blijft intact want ik koop niets. 

Het minst slimme dat ik vandaag gedaan heb is zelf beginnen kijken op de tafels. Een uurtje later stonden de kids en vrouw aan het wachten om te vertrekken en was papa nog bezig het mandje aan het vullen. Het totaal kwam uit op 19boeken met een gemiddelde prijs van 6euro per boek. Mijn koopstop is dus op 1uurtje volledig teniet gedaan geweest.

Mijn buit was dus

Per J Andersson het wonderlijke verhaal van de man die van india naar zweden fietste voor liefde.

Steve Alten-Meg

Bjorn Andreas-De viking

Terry Pratchet- De herderskroon

Melissa de la cruz-Dwaaleiland

Petra Doom- De overstekers deel 1en2

Kevin Valgaeren-Seance en Blackwell

Tammy Cohen-De nieuwe collega

Alex Marwood-Waar is ze

Sarah Naughton-Leugenaar

Gillian Flyn-Teerbemind

Linwood Barclay-Geloof je ogen en Onhoudbaar

Nora Roberts- Het eind van de rivier,Het noorderlicht,Duistere harten

Hanna Maes na code 37-Bloed kruipt.

Kunnen dus weer weg met lezen. Nog hebbanisten die naar Lannoo gegaan zijn of nog willen gaan?



Reacties op: Enkel maar voor de kids naar Lannoo

Gerelateerd