Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Cover & Titel

op 21 november 2020 door

We gaan beginnen! In de komende weken stel ik om de dag een vraag over het boek en jullie ervaringen. Het zou fijn zijn als je zo snel mogelijk reageert. De bedoeling is dat de laatste recensies op 11 december geplaatst worden, zodat ik de leesclub dan kan afronden met een eindverslag. Heel veel plezier en het is altijd fijn als jullie niet alleen antwoorden, maar ook proberen te reageren op anderen. Hoe meer interactie, hoe dieper we het boek in kunnen duiken.

De cover en de titel van een boek geven vaak de eerste impuls om een boek beter te bekijken. Vandaag kijken we naar de cover en naar de titel van Black Friday.

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

1a. Wat vind je van de cover? Wat roept de cover bij je op? Herken je dingen uit het boek? Wat vind je van het lettertype? Zou jij dit boek oppakken als je het in de winkel zag liggen? Zo ja, waarom?

1b. Wat vind je van de titel? Geeft deze voor jou goed weer waar het in het verhaal om gaat?

1c. Je moet een andere titel bedenken, welke zou dat zijn?



Reacties op: Vraag 1: Cover & Titel