Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 3: Opbouw en schrijfstijl

op 25 november 2020 door

Het verhaal begint met een krantenartikel: 'Studentenontgroening gaat gewoon door', daarna volgt een getuigenverklaring, dan een tekening met een samenvatting van de eerste ontgroeningsdag en dan begint het verhaal. Duidelijk is dat er veel aandacht besteed is aan de layout van het boek.

3a. Wat vind jij van de bovengenoemde extra elementen? Wat voegt het toe?

3b. Natuurlijk weten wij inmiddels hoe de vork in de steel zit, maar hoe heb je de twee verschillende vertelperspectieven ervaren? Liepen ze mooi in elkaar over? Hadden ze een eigen vertelstem? Kreeg jij al ergens het gevoel dat er iets niet klopte? Zo ja, waar?

3c. Het filmische van de schrijfstijl van Maren Stoffels werd al een aantal maal genoemd, zijn er nog opvallende dingen aan haar manier van schrijven?

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.



Reacties op: Vraag 3: Opbouw en schrijfstijl