Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blind date - debuut 1

op 24 juni 2018 door

Het is De Week van de Debutant en we hebben een spannende uitdaging voor je. We gaan drie Hebban Leesclubs organiseren met Nederlandstalige literaire debuutromans en daar kun jij je voor inschrijven. Alleen, het addertje onder het gras is: we vertellen je niet om welke titels het gaat. Je schrijft dus in zonder dat je weet welk boek je te lezen krijgt. Het zijn literaire debuten, dus lees je liever geen literatuur, dan hebben we vast andere leuke acties en inschrijvingen voor je. Lees je wel graag literatuur of wil je het graag proberen, kies dan een van de drie blind dates om je voor in te schrijven.

De steekwoorden voor debuut 1 zijn:

Mes, oorlog, vlucht, dwangarbeider, strafkamp, overleven

Als je ingeloot wordt, ontdek je pas bij de plof op je deurmat welk boek je mag gaan lezen. We verwachten een eerlijke, gemotiveerde en respectvolle benadering, lezing en bespreking van het boek, ook als de stijl je onverhoopt niet blijkt te liggen.



Reacties op: Blind date - debuut 1

Meer informatie