Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dante's leescafé - geen spoilers

op 26 september 2017 door

Afbeelding gemaakt door Ilya Houben www.reisvormen.nl
Tip: klap de foto even uit om in de juiste stemming te komen!

We gaan van start

Heb je jouw exemplaar van Dante al in je handen en sta je te popelen om te beginnen met lezen? Stel jezelf dan even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)? Aangezien we met eigen exemplaren werken zullen er verschillende vertalingen gebruikt worden. Laat even weten welke vertaling jij leest.

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je hoe het vlot met het boek. Vlieg je er doorheen of moet je doorbijten? Heb je morele steun nodig of wil je uiten hoe mooi je het vind? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Daarnaast mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Probeer hier geen spoilers te plaatsen! Bewaar informatie over de inhoud van het boek voor de leesdicussie. Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap

Heb je een deel uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van enkele vragen het deel zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!



Reacties op: Dante's leescafé - geen spoilers

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Dante Alighieri

Dante Alighieri

Dante Alighieri (1265–1321) was een Italiaanse schrijver en dichter. Zijn ...