Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 5 - Verwachtingen

op 08 januari 2023 door

Als je een boek oppakt heb je altijd wel bepaalde verwachtingen. Je hoopt dat het boek net zo smaakt als een eerder boek van de schrijver of je hoopt dat het onderwerp bij je past omdat je vaker las over schilderkunst of ervaringen van het Jappenkamp. Als je niet meer weet wat je verwachtte voorafgaand aan het boek, kun je misschien even terugdenken aan het moment waarop je je inschreef voor dit boek. Meestal schrijf je in omdat je het idee hebt dat het boek jou zal gaan bevallen om welke reden dan ook. Misschien verwachtte jij enkel dat het anders zou zijn dat de thrillers/literatuur/fantasy/feelgood die je normaliter leest?

Vraag 5

Vraag 5a.

Las je al eerder boeken van Jan Brokken en koos je om die reden voor dit boek? Sommige deelnemers hebben her en der hier al iets over gezegd maar dat was niet altijd voor iedereen zichtbaar.

Vraag 5b.

Wat waren jouw verwachtingen voorafgaande aan het lezen?

Vraag 5c.

In hoeverre zijn jouw verwachtingen uitgekomen? In hoeverre klopten jouw verwachtingen juist niet? Waarom wel of waarom niet?

 



Reacties op: Vraag 5 - Verwachtingen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jan Brokken

Jan Brokken

Jan Brokken (1949) studeerde journalistiek in Utrecht en politieke wetensch...