Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussievraag 8: Tweet!

op 05 mei 2018 door

De laatste vraag alweer van de Kangoeroekroniekenleesclub, waar eigenlijk alles al wel is gezegd zo langzamerhand. Daarom ben ik zo vrij om die laatste vraag, vraag 8, nog beetje aan te passen opdat ik dat zeker weet. Lees ook de informatie ONDER de vraag, zodat je weet wanneer nog wat van jou (en mij) verwacht wordt!

72b404b962c99df24183c6cdfd856822.jpg8. Vat de complete De kangoeroekronieken samen in één tweet van 140 characters (conform het aantal tekens in 2009) OF stel door middel van een tweet (dus in niet meer dan die eerder genoemde 140 tekens) die ene, nog brandende vraag die je aan de andere deelnemers en/of aan Elbert, de vertaler van de kronieken, nog zou willen stellen. 

Bron afbeelding links: Wikipedia. Te zien is een schets van Jack Dorsey, een van de oprichters van Odeo, voor het project Twitter.

Ter afsluiting

Zoals bovenaan al gemeld is dit de laatste vraag van de leesclub. Hierna, voor degenen die dat niet al gedaan hebben, volgt nog het schrijven en plaatsen van de recensie op de recensiepagina van het boek én, niet vergeten, het plaatsen van een quote uit je recensie aangevuld met het aantal sterren dat je uitgedeeld hebt (en evt een link naar je recensie) op deze pagina.

Zorg ervoor dat je recensie UITERLIJK 22 juni 2018 geplaatst is. Daarna volgt zo snel mogelijk, en in ieder geval vóór 1 juli het eindverslag van de leesclub.

46b4f6289c5441b54f450e4398346aa6.gif

Let op: Wil je reageren op een van de berichten die al geplaatst zijn, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder dat bericht. In een lange draad kan het handig zijn om met @Naam aan te geven voor wie de reactie bedoeld is.



Reacties op: Leesclubdiscussievraag 8: Tweet!