Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over 'De stad van spiegels'

op 11 januari 2017 door

De stad van spiegels is uit, het derde en laatste deel van de omvangrijke Oversteektrilogie van Justin Cronin. Voor het lezen van dit derde deel is kennis van de eerste twee delen noodzakelijk, dus schrijf alleen in als je De oversteek en De twaalf gelezen hebt. Deelname aan de beide leesclubs rond deze twee eerdere delen is een flinke pre. En deelname aan de #justincroninchallenge is een nog grotere pre.

De oversteek #3 - De stad van spiegels

Het is stil geworden in de wereld. De Twaalf zijn vernietigd en de honderd jaar durende heerschappij van het duister is voorbij. Langzaam komen de overlevenden weer tevoorschijn, vastbesloten om een nieuw bestaan op te bouwen, en te dromen van de toekomst.

Maar ergens ver weg, in een dode stad, wacht hij af. De Nul. De Eerste. De vader van de Twaalf. De haat die ontbrandde door zijn transformatie laait opnieuw op. En de enige manier om dit vuur te doven is het doden van Amy, het meisje dat is voorbestemd om de mensheid te redden.



Reacties op: Over 'De stad van spiegels'

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Justin Cronin

Justin Cronin

Justin Cronin (1962) is geboren en getogen in New England in de Verenigde Staten...