Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De upgrade van Steven Van Belleghem

op 29 september 2021 door

Steven Van Belleghem is van oorsprong ondernemer. Hij schreef al vijf managementboeken met een internationaal lezerspubliek, spreekt hij wereldwijd bedrijven toe en doceert hij zowel aan de Vlerick Business School als de London Business School. Hij specialiseerde zich erin bedrijven te laten nadenken over de toekomst en de impact van technologie op het zakenleven en de maatschappij.

Die kennis goot hij in 2020 voor het eerst in een fictioneel jasje: in de thriller Eternal maakten we kennis met Romy Bell, toen nog programmeur bij het hightechbedrijf X-COM. Inmiddels is ze door schade en schande wijzer geworden en leidt ze een internationale organisatie die toeziet op het ethische kader bij medische vooruitgang. Dan kruist een onheilspellende ontdekking opnieuw haar pad.

De upgrade

Vier jaar na haar ontslag bij X-COM leidt Romy Bell een internationale organisatie die toeziet op het ethische kader bij medische vooruitgang. Dankzij de indrukwekkende technologische evolutie sinds 2025 zijn baby’s op maat al lang geen uitzondering meer. Maar bij een undercoveroperatie in een DNA-lab in Londen ontdekken Romy en haar team nog meer: virussen op maat. Voor wie zijn deze virussen bedoeld? Waarom worden ze gemaakt? En wie zit achter dat hele idee van een gepersonaliseerd virus? Wanneer in Parijs de eerste dode valt, moet Romy Bell een strijd tegen de klok aangaan om het virus klein te krijgen en de ongekende doelwitten te beschermen.

Leesfragment

Interesseer jij je voor de toekomst van technologie en de gevolgen daarvan voor onze maatschappij, en lees je graag een spannende thriller van Nederlandstalige bodem? Hieronder vind je een sneak preview van De upgrade. Kun je niet stoppen met lezen? Schrijf je dan in voor de Hebban Buzz die we met dit boek organiseren.

Lees hier de eerste pagina's

BoektrailerReacties op: De upgrade van Steven Van Belleghem

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Steven Van  Belleghem

Steven Van Belleghem

Auteur van diverse bestsellers (The offer you can't refuse, when digital becomes...