De wensmuur van Mia Sheridan

op 18 november 2019 door

Auteur Mia Sheridan is in Nederland bekend dankzij twee eerder vertaalde romans; de New Adult roman Stilte en haar roman Alleen maar jij, die door de fans van Colleen Hoover gretig wordt opgepakt. Haar nieuwste boek De wensmuur verschijnt eind november en er is bij ons nu al een sneak preview van te lezen.

In eigen land is de Amerikaanse Sheridan al veel bekender dan hier in Nederland. Al haar boeken zijn standalones, maar tegelijkertijd was Stilte ook het startsein van een hele reeks NA-boeken, die elk draaien rondom een bepaald sterrenbeeld. Sheridan noemt dit haar 'Sign of Love Collection'. Met haar tweede vertaalde boek, Alleen maar jij, sloeg ze echter een andere weg in en herontdekte Nederland haar.

Zowel in Alleen maar jij als het gloednieuwe De wensmuur brengt ze gebroken personages ten tonele, die een manier vinden om elkaar te helpen helen. Zoals ze het zelf zegt: 'weaving true love stories about people destined to be together'. In De wensmuur mag je dan ook zeker een flinke portie romantiek verwachten. Het decor is New Orleans, de Amerikaanse stad waar mysterie, wensen en sprookjesachtige geruchten hand in hand gaan. 

De wensmuur

Balletdanseres Clara verhuist naar New Orleans omdat ze toe is aan verandering, maar vooral omdat ze eenzaam is. Daar hoort ze over twee geliefden die ooit leefden op de Windisle-plantage. Het verhaal krijgt haar in zijn greep en ze wil er meer van weten. Op de plantage heeft de verminkte Jonah zich uit schaamte opgesloten achter een muur waar mensen wensen brengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien ontstaat er een band tussen Clara en Jonah. 

Boektrailer

Leesfragment

Wil jij de kans niet mislopen om deel te nemen aan de De wensmuur leesclub op Hebban? Lees alvast een fragment en laat je overtuigen. Hieronder kun je direct door naar de inschrijving van de leesclub!

Lees hier een sneak preview van De wensmuurReacties op: De wensmuur van Mia Sheridan

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridan debuteerde in Nederland met Stilte, waarover boekblogger Lisa van L...

Gesponsorde boeken