Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Duet met jou van Dani Atkins

op 24 juli 2017 door

Hij is de eerste en grootste liefde van je vriendin, maar hij is met jou getrouwd. Daarover gaat de nieuwe roman van Dani Atkins, 'Duet met jou'. Na het succesvolle 'Versplinterd' schreef Atkins met dit boek opnieuw een ontroerend verhaal over hoe 24 uur een leven onherkenbaar kunnen veranderen. Lees hier een sneak preview!

Dani Atkins' debuutroman Versplinterd, over een nieuw kans na een tragische gebeurtenis, werd warm onthaald op Hebban. Een succesvolle leesclub, lovende recensies én een nominatie voor een Hebban award. In een interview met Hebban-lezers gaf de schrijfster twee jaar geleden al aan dat ze hoopte dat haar volgende romans ook in het Nederlands zouden verschijnen. Op 1 augustus is het dan zover, dan ligt niet haar tweede maar haar derde roman Our Song in Nederlandse vertaling in de boekhandel.

Duet met jou verhaalt over Ally en Charlotte, ooit goede vriendinnen, maar hun vriendschap is verwaterd. Charlotte is getrouwd met Ally's eerste grote liefde, David, en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally is zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe, en samen voeden ze hun zoon Jake op. Maar dan treffen de twee vrouwen elkaar noodgedwongen weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis waar David en Joe vechten voor hun leven. Een dag lijkt weinig in een mensenleven, maar voor Ally en Charlotte zal het leven in deze 24 uur onherkenbaar veranderen.

'Haal chocolade en zakdoekjes in huis als je dit boek gaat lezen!', waarschuwt Uitgeverij de Fontein voor deze nieuwe roman van Atkins. Benieuwd naar deze tranentrekker?

Lees hier een sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Hebban Leesclub

Smaakt de sneak preview naar meer? Schrijf je dan in voor de online Hebban Leesclub. We hebben vijftien exemplaren beschikbaar voor enthousiaste deelnemers.



Reacties op: Duet met jou van Dani Atkins

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Dani Atkins

Dani Atkins

Dani Atkins is geboren en getogen in Londen. De vele uren die ze in de Londense ...