Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubglossy - spoilers toegestaan!

op 30 november 2016 door

Het valt niet te ontkennen, er zit veel glitter en glamour in Duizend hoog en er is regelematig een feestje. Daarom gaan we daar een apart topic aan gaan wijden, de leesclubglossy! Iets geheel nieuws en uniek voor deze leesclub. Je kunt het zien als een grote, uitgebreide discussievraag, maar je kunt er ook losse opmerkingen in plaatsen zoals in het leesclubcafé.

Wat gaan we doen?

We gaan verschillende dingen bespreken, zoals wat je van al die glamour in het boek vindt (leuk of niet?) en in hoeverre het geloofwaardig op je overkomt. Omdat het boek veel wordt vergeleken met Gossip girl en het inderdaad nogal draait om de privébesognes van de hoofdpersonen, gaan we ook daar wat over zeggen. Heb je erg meegeleefd met Avery, Leda, Eris, Rylin en Watt, vond je het teveel drama of heb je het allemaal met een lach en een traan gelezen? Wie vind je aardig en wie niet zo? En wat viel je op aan hun gedrag? Tenslotte zullen hier, om in de sfeer te blijven, ook af en toe nieuwtjes of weetjes over schrijfster Katharine McGee en/of het boek verschijnen.

Hoewel dit topic onderdeel uitmaakt van de leesclubdiscussie, en je dus wel wordt geacht er af en toe op te reageren, is deelname vrijblijvender. Als je iets op bovengenoemde gebieden is opgevallen, je een antwoord hebt op een van de vragen of je zelf een vraag wilt stellen die bij dit onderwerp past, kun je een post plaatsen. Maar natuurlijk kun je ook reageren op de bijdragen van andere deelnemers.

Spoilers

Voorlopig is het echter de bedoeling dat je hier géén spoilers plaatst! Vanaf 2 januari, als de leesclubdiscussie begint, worden spoilers wel toegestaan.Reacties op: Leesclubglossy - spoilers toegestaan!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als re...