Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers

op 16 februari 2021 door

Kyra Rutgers heeft al een aantal feelgoodromans op haar naam staan, maar met haar nieuwste boek Grenzeloze liefde gooit ze het over op een andere boeg. De roman beschrijft een zwarte bladzijde uit haar eigen geschiedenis. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Kyra Rutgers is journalist en auteur. Haar eerste twee feelgoodromans schreef ze in samenwerking met collega Matthieu Slee. Haar derde boek schreef ze solo: Buitenspel gezet, een fictioneel verhaal waarvoor ze putte uit haar eigen ervaringen op Cyprus.

In 2019 verschenen er nog twee feelgoods, als onderdeel van de Kobo Exclusive 'Flamingo'-reeks: Hij is van mij! en Ik wil je niet kwijt!, maar daarna begon Rutgers aan een nieuw, ambitieus project – het schrijven van een roman gebaseerd op haar eigen leven. Een aangrijpend verhaal over de ontsnapping van een moeder en haar kind.

Grenzeloze liefde

Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.

Leesfragment

Ben jij benieuwd naar dit op ware gebeurtenissen gebaseerde verhaal? Om te ontdekken of dit een roman voor jou is, lees je hieronder alvast een sneak preview van de proloog en het eerste hoofdstuk. Spreekt het je aan? Schrijf je dan direct in voor de leesclub.

Lees hier de eerste bladzijden



Reacties op: Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Kyra Rutgers

Kyra Rutgers

Kyra Rutgers is journalist en auteur. In 2018 verscheen van haar Buitenspel gez...