Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 3: quote

op 16 maart 2021 door

In elk boek staat er wel ergens een promotiequote, in dit boek vind je er vier vooraan en één op de bladwijzer. In welke quote kan jij je als lezer het beste vinden? Het nummer vermelden en waarom? Of ben je niet eens met de quotes?

  1. Grenzeloze liefde raakt je tot op het bot. Een ode aan de liede, de liefde van moeders voor hun kinderen en hoever die liefde gaat. Elke vrouw die zegt dat dit haar nooit zal overkomen, denkt hier na dit boek compleet anders over.
  2. Het stuk over de vlucht van Julia voor haar man en schoonfamilie was zo spannend, dat ik het nagelbijtend zat te lezen.
  3. Een verhaal over een onmogelijke liefde en hoe een gezin uiteen wordt gerukt. Het is zo sterk en aangrijpend geschreven dat de emoties voelbaar zijn.
  4. Wat een indrukkend verhaal. Je stapt in een andere wereld, waar je nog lang over na blijft denken.
  5. De manier waarop Julia's leven veranderde van hoopvol naar zichtloos, greep me aan. Dat ze uiteindelijk de kracht en hoop in zichzelf vindt in plaats van in een ander, maakt dit boek enorm inspirerend.

Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Laat jullie volledig gaan, het is altijd boeiend om wat interactie te krijgen in een leesclub.



Reacties op: Vraag 3: quote

Meer informatie