Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 25 juni 2016 door

Havikskruid is een spannend YA fantasy-boek over een oude profetie die op punt van uitkomen staat... Wie zal de nieuwe heksenkoningin worden?

051730eb6f23ca563d3c617adaa0e8e6.jpgDe heksen van Havikskruid

Een eeuwenoude profetie wordt werkelijkheid: nu de oude heksenkoningin op sterven ligt, zal het geslacht Havikskruid de nieuwe koningin leveren. En aangezien Ember Havikskruid weinig magische krachten lijkt te bezitten, ligt het voor de hand dat haar nichtje de uitverkorene is. 

De profetie op losse schroeven

Maar dan kruist de 'gewone' sterveling Poppy hun pad. Door haar leren de heksen wat mensen van vlees en bloed voelen: liefde, passie, verdriet, maar al snel ook jaloezie en haat. Als dan ook nog eens blijkt dat Poppy verontrustend veel bijzondere gaven heeft, komt de profetie op losse schroeven te staan...

Irena Brignull: voor de liefhebbers van Kiera Cass en Cornelia Funke

Havikskruid is het debuut van de succesvolle Britse scenarioschrijfster Irena Brignull, bekend van Shakespeare in Love en animatiefilms als The Little Prince (2015) en The Boxtrolls (2014).

Lees een fragment uit Havikskruid



Reacties op: Over deze leesclub

Meer informatie

Gerelateerd

Over