Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Jacob Slavenburg en Jeroen Windmeijer

op 02 april 2021 door

Jeroen Windmeijer (1969) woont al sinds zijn studententijd in Leiden, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Zijn studies culturele antropologie, waarbij hij zich specialiseerde in Latijns-Amerika, en wereldgodsdiensten zijn dankbare inspiratiebronnen voor zijn literaire thrillers. Hij wordt vaak de 'Dan Brown van de lage landen' genoemd.

Jacob Slavenburg (1943) is auteur en cultuurhistoricus, die onder andere ook katholieke leergangen studeerde. Hij heeft al vele non-fictieboeken op zijn naam staan over het christendom, esoterische stromingen, mystiek, spiritualiteit en de gnosis. Hij schreef eerder al een eigen thriller, Het document, maar sloeg daarna voor zijn fictieboeken de handen ineen met Windmeijer.

Stel je vraag

Wil jij een vraag stellen aan een van de auteurs, dan kun je die onder dit artikel plaatsen. Beide auteurs komen in de leesclub langs om met je in gesprek te gaan.

Pas in je vraagstelling nog wel een beetje op met spoilers, zodat iedereen veilig zowel de vragen als de antwoorden kan lezen.



Reacties op: Stel een vraag aan Jacob Slavenburg en Jeroen Windmeijer

Meer informatie

Over

Jacob Slavenburg

Jacob Slavenburg

Cultuurhistoricus Auteur Docent

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer

Mijn naam is Jeroen Windmeijer, auteur bij HarperCollins Holland. Ik ben de schr...