Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: de eerste indruk

op 27 september 2019 door

Iedereen heeft inmiddels het boek of de epub ontvangen. Een aantal zijn er al begonnen met lezen en een deel heeft aangegeven dit weekend te beginnen met lezen. (Wordt echt leesweer, herfst en veel regen). Om al een klein beetje met de discussie te beginnen stel ik de eerste vraag. Je hoeft voor deze vraag zeker nog niet het boek gelezen te hebben en je kunt ook best even wachten met beantwoorden als je nog niet bent begonnen.

Vraag 1: Ik las in een andere leesclub de volgende stelling: "Met een eerste zin, eerste alinea of maximaal een eerste hoofdstuk moet een auteur je zo weten te interesseren dat je door wilt lezen, anders kun je het boek beter weg leggen."

Is het Anne-Gine Goemans gelukt je direct te interesseren voor dit boek? Zo ja, hoe deed ze dat? Zo nee, hoe kwam dat? ( Denk hierbij er wel even aan dat iedereen nog aan het lezen is, dus probeer spoilers zoveel mogelijk te vermijden.)

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

 



Reacties op: Vraag 1: de eerste indruk

Meer informatie