Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In het reine van Agnès Martin-Lugand

op 15 januari 2020 door

Agnès Martin-Lugand gaf na zes jaar haar werk als klinisch psycholoog op om auteur te worden. Die droom leek echter in duigen te vallen toen ze geen uitgever voor haar debuut kon vinden. Niet voor een gat te vangen plaatste ze het online. Binnen drie maanden werd Les gens heureux lisent et boivent du café meer dan 15.000 keer gedownload. Ze ving er alsnog een uitgever mee en is sindsdien niet meer weg te denken uit het Franse literaire landschap.

Genoeg reden voor Xander Uitgevers om de auteur ook voor haar nieuwere werk naar Nederland te halen. In het reine is op 4 oktober 2019 verschenen. Ook een heruitgave van haar debuut staat op de planning voor maart 2020, Gelukkige mensen. Met maar liefst 3 miljoen verkochte boeken op haar naam kunnen we er vrij zeker van zijn de komende jaren veel te horen van Agnès Martin-Lugand.

Over het boek

Reine leidt een gelukkig leven in Rouen en voedt haar zeventienjarige zoon Noé alleen op. Ze heeft de perfecte baan als interieurontwerper. Maar Reine draagt een donker geheim met haar mee. Haar perfecte leven is gestoeld op een leugen en als deze ooit uitkomt zal dit grote gevolgen hebben voor haar geluk.

Haar ontmoeting in Saint-Malo met de charmante bohemien Pacôme, voor wie ze als een blok valt, verandert alles. Reine zal hem en Noé haar ware levensverhaal moeten vertellen om zo ruimte te geven aan haar nieuwe liefde.

Hoe kom je met het verleden in het reine en geef je de toekomst een kans?

Leesfragment

Ben je intussen zeer benieuwd geworden naar het boek? We gaan je nog eens extra verleiden met de mooie woorden van Hebban-recensent Annette Rijsdam, die een 4 **** recensie over In het reine schreef:

'In het reine is een verhaal over liefde. Liefde die bereid is te wachten, af te staan, te vergeven en zelfs te liegen. Het komt allemaal aan bod in deze fijne roman waarbij je een aantal uur kunt wegdromen. Agnès Martin-Lugand heeft een toegankelijke schrijfstijl met hier en daar een poëtische touch.'

Lees hier een sneak preview van In het reine van Agnès Martin-Lugand



Reacties op: In het reine van Agnès Martin-Lugand

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand is een van de meest succesvolle en veelgelezen F...