Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Series tegenover standalone

op 01 mei 2020 door

Series tegenover standalone

We zullen met tien separate discussiepagina's werken, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop, en dit wordt ook zeker op prijs gesteld! Zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 1a en 1b vermelden? 

Aangezien de meesten al richting het einde van het boek zijn beginnen we alvast met een eerste opwarmvraag. Aanstaande dinsdag zal vervolgens de tweede vraag geplaatst worden welke meer inhoudelijk op het boek zal zijn.

1a: Wat heeft bij het lezen van een (thriller) boek jouw voorkeur? Een nieuw deel uit een serie of toch liever een standalone. En waar baseer je dit op?

1b: In het geval van dit boek bleek achteraf dat het al een vervolgdeel was in een serie. Lees je in dat geval liever een serie boek wat ook losstaand te lezen is, of gaat de voorkeur dan toch meer uit naar een serie met een echte duidelijke rode draad door alle boeken? En waarom heeft dit jouw voorkeur.



Reacties op: Vraag 1: Series tegenover standalone

Meer informatie