Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Ronald Giphart

op 12 september 2016 door

afde1bcce1002c8390a30c88196bdf27.jpg

8 januari 2017: De antwoorden van Ronald Giphard op de door jullie gestelde vragen zijn geplaatst!

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman Ik ook van jou, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor kreeg. Daarna volgden vele romans en novellen, waaronder Phileine zegt sorry en Ik omhels je met duizend armen, die net als Ronalds debuutroman succesvol werden verfilmd. Giphart publiceerde echter ook enkele literaire non-fictiewerken, waaronder Ten liefde! (2001), het fotoboek Heldinnen (samen met fotograaf Eric van den Elsen) en het leeskookboek Eten, drinken en slapen (samen met chefkok Jonnie Boer). Samen met Rob van Erkelens en Joris Moens richtte Giphart bovendien het literaire tijdschrift Zoetermeer op. Voor zijn oeuvre ontving de schrijver in 2004 de C.C.S. Croneprijs.

Stel je vraag!

Het is nog niet helemaal bevestigd, maar met vrije grote zekerheid zal Ronald Giphart vragen beantwoorden van de lezers in deze leesclub. Via mail sturen we de beste en leukste vragen door. Heb jij een goede vraag, laat hem dan onder dit artikel achter.



Reacties op: Stel een vraag aan Ronald Giphart

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ronald Giphart

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman ...