Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

7/ Deel 2 in de serie

op 01 juni 2023 door

Liever het bloed is het eerste deel van wat een serie met Hana Westerman moet worden. De auteur heeft nog geen tweede boek aangekondigd, dus wij gaan een handje helpen.

Jij mag de opzet van het verhaal bedenken. Je beslist zelf wie naast inspecteur Hana de personages zijn (oude of nieuwe). Je mag zelf bepalen of het verhaal zich afspeelt meteen na de gebeurtenissen op de heilige berg of pas een jaar later. Met welke gebeurtenis die een heel boek zal kunnen vullen wordt Hana geconfronteerd? Vergeet niet dat ze op het einde van deel 1 een ontslagbrief geschreven heeft.  

Belangrijk! Je verwerkt je ideeën in een tekst zoals die op de achterflap van het nieuwe boek zou kunnen staan. Begin dus niet met ‘ik denk/ik hoop’, maar schrijf een insteek voor een nieuw verhaal. Zorg voor een beetje kadering (waar, wie, wanneer) en zet één of twee verhaallijnen uit. Neem er desnoods als voorbeeld een paar boeken bij ter inspiratie. Richtlijn 100-150 woorden. 



Reacties op: 7/ Deel 2 in de serie

Meer informatie

Gerelateerd