Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lovers en losers van Wendy Devisch

op 15 juni 2022 door

Over het boek

Gescheiden moeder van twee Isa Vogels wil een lief, maar zoekt love in all the wrong places. Na een pijnlijke breuk aan de vooravond van de lockdown komt ze muurvast te zitten in haar huis en in zichzelf. Wanneer haar job bij een hip evenementenbureau op pauze wordt gezet, stort ze zich op een datingapp om de eenzaamheid te ontvluchten. De start van een rollercoaster aan absurde, gênante en stomende avonturen die haar dwingen de confrontatie aan te gaan met de demonen uit haar verleden. Stap voor stap komt ze zo weer thuis, bij zichzelf.

Leesfragment

Ben jij altijd op zoek naar humoristische feelgood en spreekt Isa's zoektocht naar een nieuwe liefde je aan? Hieronder vind je alvast een sneak preview van Lovers en losers.

Lees hier de eerste pagina's

Achter het boek

Wendy Devisch is copywriter, ploetermoeder en single lady. Ze studeerde Germaanse talen en schrijft al twintig jaar in de cultuur-, boeken- en reclamewereld. Lovers en losers is precies het soort boek dat ze zelf had willen lezen na haar relatiebreuk, een herkenbare feelgood voor opnieuw-beginners. 'Over de rollercoaster van daten op de "tweedehandsmarkt",' vertelt ze.

'Over puberen op je veertigste, foute beslissingen nemen en helen van je verleden. Over jezelf opnieuw leren kennen en graag zien. Over vallen, op je bek gaan, maar vooral: weer opstaan.'

Hoofdpersonage Isa is niet de enige die zichzelf wil ontvluchten tijdens de lockdown en op wie het isolement van thuiswerken en gesloten winkels zwaar drukt. Ze installeert Tinder en gaat op virusproof bosdates om aan het alleen-zijn te ontkomen. Het is de start van een reeks grappige, pijnlijke maar ook verhelderende avonturen. Want in plaats van zoeken naar een nieuwe liefde, moet Isa eerst op zoek naar zichzelf.

'Het is een heerlijk herkenbaar boek met een hoog Bridget Jones-gehalte.' – Standaard Uitgeverij



Reacties op: Lovers en losers van Wendy Devisch

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Wendy Devisch

Wendy Devisch

Auteur van Lovers en Losers Wendy Devisch is copywriter by day, fiere ploetermo...