Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen

op 09 juni 2020 door

Lis Lucassen is het feelgood-pseudoniem van auteur, uitgever en vertaler Olga Hoekstra. Naast het schrijven van NA feelgood en thrillers (Dodenweg kwam tot shortlist van de Crimezone Debuutprijs en won de Coffee Company Book Award), werkt ze ook als vertaler en uitgever. In 2014 zette ze de uitgeverij Tinteling Romance op, voor nieuw schrijftalent binnen het romantische genre. Daarnaast beheert ze samen met Jen Minkman van Dutch Venture Publishing de Nederlandse tak van Britse uitgeverij ChocLit. Zij vertalen en publiceren de romans in ons taalgebied.

Haar eigen NA feelgood geeft Lucassen uit via uitgeverij Zomer & Keuning, zoals het tweeluik Grenzeloos en Genadeloos, twee bijbehorende novelles (Gestrand en Gesloten) en de 'Radio Romance'-reeks. Haar nieuwste boek Misverstand in de middle of nowhere is het eerste deel van een gloednieuwe serie. In deze reeks stapt Lucassen af van het vleugje Amerikaans dat ze gewoonlijk toevoegt, en omarmt ze de Nederlandse outback: de Achterhoek.

Het verhaal

Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen gaat over Dorothee, die de boerderij van haar opa erft in de Achterhoek. Ze is net haar baan kwijt en haar relatie is uit, dus de dertig dagen die ze er volgens de notaris van haar opa moet doorbrengen, zijn geen probleem. Totdat ze erachter komt dat er al iemand in die boerderij woont. En dat die iemand echt heel leuk en aantrekkelijk is.

Terwijl zij en Wes een maand lang op elkaars lip zitten en allerlei dorpsbewoners zich met haar leven komen bemoeien, moet Dorothee ook nog een plan maken voor ná die maand. Ze begint een bakvlog waarin ze recepten van haar oma klaarmaakt, tot groot vermaak van Wes.

Leesfragment

Ben jij helemaal klaar voor een fijne, zomerse NA feelgood waarin natuur, liefde én bakken centraal staan? Dan is Misverstand in de middle of nowhere echt een boek voor jou. Lees de sneak preview en schrijf je hieronder in voor de leesclub!

Lees de eerste 2 hoofdstukken



Reacties op: Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lis Lucassen

Lis Lucassen

Lis Lucassen is het pseudoniem van thrillerschrijfster Olga Hoekstra. Lis Lucass...