Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onderspit van Per-Anton Olsson

op 19 december 2018 door

Eind november werd door Uitgeverij Homberjaan het eerste exemplaar van de literaire thriller Onderspit uitgereikt aan Henk Westbroek, passend bij de songteksten en muziek die een plek hebben in de thriller. Onderspit is een debuut van Per-Anton Olsson, een pseudoniem van de Utrechtse schrijver Ton Bakker. Op Hebban kun je een voorproefje lezen van dit spannende boek én kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub. We geven 15 exemplaren weg.

De ingrediënten: een afgelegen B & B, een getraumatiseerde bodemonderzoeker, een fotografe met een obsessie, een woeste roadtrip naar Zuid-Europa en véél muziek

Onderspit

Ze lag op haar rug. Haar blote benen bungelden over de rand van de kale matras. Iemand had een asbak over haar gezicht leeggegooid… Was dat allemaal mijn schuld?

Om zijn hoofd leeg te krijgen, duikt bodemonderzoeker Stendert Sadowski onder in een afgelegen Bed & Breakfast, vlakbij Utrecht. Gék wordt hij van zijn eigen gedachten en de flarden van songteksten die door zijn brein dwarrelen. De rust in het landhuis zal hem goed doen, vindt zijn zus.

Als plotseling een bewoner verdwijnt en niemand zich daar om bekommert, lijkt Stendert te ontwaken. Samen met fotografe Kat stort hij zich in de levens van anderen. Hun lugubere ontdekkingen leiden meteen tot hardhandige confrontaties.

Het duo laat laat zich niet tegenhouden. Een enerverende trip naar de ruige Cevennen brengt hun onderzoek in een nietsontziende en onomkeerbare stroomversnelling. Wat gebeurde er in die vrolijke, ongecompliceerde flowerpowerjaren? Welke giftige zaadjes werden toen geplant? En door wie?

Lees hier de volledige sneak preview

Extra leuk: in het boek vind je een QR-code die je leidt naar de Spotify-afspeellijst behorend bij het boek.



Reacties op: Onderspit van Per-Anton Olsson

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Per-Anton Olsson

Per-Anton Olsson

Thrillerdebuut Onderspit,24 november 2018. Pseudoniem van Ton Bakker. Uitgeverij...