Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onweerstaanbaar van Rebecca Yarros

op 28 november 2017 door

We gaan een Hebban Leesclub doen met Onweerstaanbaar, het vierde en laatste deel uit de New Adult-serie Flight & Glory. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonages als het eerste deel Onverminderd. Voor deelname aan deze leesclub is het noodzakelijk om in ieder geval dat eerste deel gelezen te hebben. Heb jij er zin in? Schrijf je dan snel in voor deze online leesclub!

Onweerstaanbaar

Josh en Ember hebben samen veel doorstaan: afstand, verdriet, het zware militaire leven. Dat alles heeft Ember nooit echt gewild, want nadat haar vader is omgekomen in Afghanistan heeft zich een angst in haar genesteld die er met geen stok valt uit te slaan. Het laatste wat ze dan ook wil is Josh naar Afghanistan vertrekken, en dat is precies wat er in Onweerstaanbaar gebeurt. Rebecca Yarros weet als vrouw van een militair als geen ander hoe dat is en beschrijft het prachtig invoelend.

Lees een fragment



Reacties op: Onweerstaanbaar van Rebecca Yarros

Meer informatie