Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recepten voor liefde en moord van debutant Sally Andrew

op 08 juni 2017 door

Een bijzondere titel voor een bijzonder debuut. De Zuid-Afrikaanse Sally Andrew brengt je een verhaal waar je echt even heerlijk van kunt genieten. Het is een veelzijdige feelgoodroman, die spannend én sappig is en en passant ook nog even recepten rondstrooit en politieke vraagstukken in Zuid-Adrika bespreekt, maar ook de prachtige lokale floa en fauna niet overslaat. Voor enthousiaste lezers die wel houden van een culiroman met wat mysterie en romance, organiseren we een Hebban Leesclub rond dit boek. Schrijf je in en wie weet ontvang jij straks als een van de vijftien deelnemers het boek gratis!

Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste deelt ze haar liefde voor koken in de plaatselijke krant, totdat de Gazette besluit dat er meer behoefte is aan een rubriek waarin advies over liefdesperikelen wordt gegeven in plaats van ideeën voor de lunch of het avondeten.

Tannie Maria is niet blij met de verandering, maar komt er algauw achter dat ze best goed is in het helpen van mensen en er nog van geniet ook. Natuurlijk blijft ze, als ze maar even de kans krijgt, haar recepten en culinaire adviezen delen!

Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria uiteindelijk ook haar eigen problemen onder ogen zien, vooral wanneer de moeilijkheden van de mensen die ze helpt haar doen denken aan haar eigen verleden, zoals de vrouw die weg wil bij de man die haar mishandelt.

Als er een vrouw wordt vermoord, raakt Tannie Maria met gevaar voor eigen leven betrokken bij het onderzoek, ondanks de verwoede pogingen van een aantrekkelijke rechercheur om haar te beschermen. Plotseling is deze praktische, nuchtere vrouw verwikkeld in iets veel duisterders dan het perfectioneren van haar recept voor chocoladetaart.

Lees hier een fragment



Reacties op: Recepten voor liefde en moord van debutant Sally Andrew

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sally Andrew

Sally Andrew

Sally Andrew woont in een kleistenen huis op een natuurreservaat in Klein Karoo,...