Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Verwachtingen vooraf

op 18 maart 2023 door

Joepie! Een aantal van ons heeft Spanning in de lucht van Emma Carroll al ontvangen en kan gaan beginnen met lezen. Voordat we beginnen met lezen, alvast een eerste leesclub vraag. Deze vraag kun je ook beantwoorden als je het boek nog niet in handen hebt.

Onlangs heb je je opgegeven voor deze leesclub. Je zag de aankondiging, las waar het boek over ging en meldde je aan. Misschien las je een van Emma Carrolls eerdere boeken Geheimen van de vuurtoren, Wolkenjagers of Het mysterie van de farao? Of wellicht zag je deze boektrailer voorbij komen?

Vraag 1

Hoe het ook zij en voor we het boek uit hebben, ben ik benieuwd naar het volgende:

1a. Wat zijn je verwachtingen van het boek?

1b. Wat vind je van de omslag? Spreekt het je aan of juist niet? Zou je het boek in de winkel hebben opgepakt? Waarom wel of niet? Vertel!

Voor wie het leuk vindt; Simone spotte de cover van het Engelse/originele boek. Heel anders dan de Nederlandse cover.

f90d0165d00843ed282f72c8799ac9a5.png

*****

Let op: Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking. Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een nieuwe opmerking’.



Reacties op: Vraag 1: Verwachtingen vooraf

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Emma Carroll

Emma Carroll

Emma Carroll gaf jarenlang Engels op de middelbare school. Ze schrijft nu fullti...