Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verdwenen van Ingrid Oonincx

op 23 februari 2021 door

De psychologische thrillers van Ingrid Oonincx onderscheiden zich door goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart. Ze debuteerde in 2010 en is inmiddels toe aan haar zesde thriller, Verdwenen. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de Hebban Leesclub met het boek.

Ingrid Oonincx (1968) is naast thrillerauteur ook persvoorlichter en verzorgt ze de onderzoekscommunicatie bij een hogeschool. Ze is aangesloten bij het schrijversnetwerk Moordwijven, dat bestaat uit Oonincx, Marlen VisserIsa MaronLiesbeth van Kempen en Anya Niewierra. Ze werd voor haar debuut Nickname genomineerd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Award.

Verdwenen

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijk ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden...

Leesfragment

Klinkt deze nieuwste thriller van Oonincx je als muziek in de oren en kun je niet wachten het mysterie te ontrafelen? Lees hieronder alvast een sneak preview. Helemaal naar je zin? Schrijf je in voor de leesclub, en doe mee!

Lees hier de eerste hoofdstukkenReacties op: Verdwenen van Ingrid Oonincx

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages...