Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 02 juni 2016 door

Door uitgeverij Cargo worden ze het koningskoppel van de Nederlandse crime genoemd, maar in hun solocarrière gaat het Tomas Ross en Corine Hartman ook voor de wind. Na het succes van hun eerste duothriller Doodskopvlinder, die werd genomineerd voor de Hebban Award voor beste Nederlandse Thriller 2015 en de longlist van de Gouden Strop 2016 haalde, zijn ze terug met Zwarte weduwe.  

Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish, hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte achtervolgen om zo meer informatie over de daders te achterhalen. Tot hun verbijstering leidt het spoor naar het huis van een NAVO-topman. Dan vindt er een nieuwe aanslag plaats, ditmaal in Amsterdam. De contouren van een gruwelijk complot worden zichtbaar, en in een race tegen de klok proberen teamleden Adam Kaplan en Carrie Montevagio nieuwe aanslagen te voorkomen. Wanneer ze de schuldigen in het vizier krijgen, neemt Carrie een levensgevaarlijk besluit. Adam zal alles op alles moeten zetten om zijn partner niet te verliezen.  

Lees een fragment uit Zwarte weduwe



Reacties op: Over deze leesclub

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Corine Hartman

Corine Hartman

Met meerdere Gouden Strop-nominaties en Hebban/Crimezone Awards in haar bezit, g...

Tomas Ross

Tomas Ross

Tomas Ross (1944, pseudoniem van Willem Hogendoorn) is auteur en scenarist. Na h...