Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jeanet luisterde: Door een roze bril van Vannessa Thuyns

op 22 oktober 2022 door

De herfst heeft nu echt haar intrede gedaan, de bladeren beginnen flink te verkleuren. De laatste appels hangen aan de bomen en daar ben ik druk mee geweest. Appelmoes, appelcake, kweepeercake en kweepeersap gemaakt en dat kan heel goed tijdens het luisteren naar een luisterboek. Meestal luister ik romans of feelgood en deze keer viel de keuze op de feelgood Door een roze bril van Vannessa Thuyns.

-door Jeanet-

cbb85c12e4442af71a11cb4d719b129d.jpg

Over Door een roze bril

Psychologe Stella krijgt een onmogelijke opdracht; ze moet op korte termijn een team coachen dat elkaar continu in de haren vliegt. Met tegenzin verruilt ze haar eigen praktijk en huis in Friesland voor een tijdelijke logeerplek bij haar beste vriendin Pleun in hartje Amsterdam.

Stiekem bevalt het leven in de bruisende stad haar best goed, maar hoe moet het dan met jeugdliefde Hidde? En Friesland verlaten is geen optie, want het houdt de herinnering aan haar dierbare moeder springlevend. Of heeft haar tweestrijd meer te maken met Thijs, een van de teamleden die even aantrekkelijk als ongrijpbaar is?

Audio-informatie:

VoorlezerDonna Vrijhof
Luistertijd: 8 uur en 20 minuten
Aanbieder: Bookchoice oktober 2022 (momenteel alleen bij Bookchoice te beluisteren of te lezen)

Mijn luisterervaring:

Gelijk vanaf het begin zat ik in het verhaal. De stem van Donna Vrijhof vond ik erg prettig, goed te verstaan en erg duidelijk, dit is natuurlijk altijd fijn bij een luisterboek. Wel heb ik het iets versneld afgespeeld, het normale tempo vind ik iets te langzaam en dan dwaal ik sneller af en nu blijf ik meer bij de les.

Het is een heerlijke feelgood en je ziet de personages zo voor je. Stella is psychologe en zit meestal een op een met cliënten. Dan krijgt ze door omstandigheden ineens een baan aangeboden waarbij ze een heel team moet gaan coachen omdat ze niet zo prettig met elkaar omgaan op de werkvloer. Wat een ander groot minpunt voor haar is, is dat ze tijdelijk naar Amsterdam moet terwijl ze in Friesland woont. Het team maakt het haar niet makkelijk wat soms ook voor komische situaties zorgt. Je leert de personages goed kennen en het verhaal kan zo uit het leven gegrepen zijn.

Een heerlijke feelgood en ik ga zeker meer boeken van Vanessa Thuyns lezen of luisteren. Het boek is vanaf 23 januari te verkrijgen, nu alleen exclusief bij Bookchoice te lezen en te luisteren. 

Ik heb ervan genoten en vind het een aanrader als je van feelgood houdt. Ik heb het verhaal 4 sterren gegeven. 

Welke feelgood heb jij geluisterd en vind je een aanrader?



Reacties op: Jeanet luisterde: Door een roze bril van Vannessa Thuyns

Meer informatie

Over

Vannessa Thuyns

Vannessa Thuyns

Vannessa Thuyns is naast het schrijven werkzaam als zangeres en toert al jaren l...