Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zondag = Hebbandag

op 14 oktober 2018 door

Het was een uur of één toen ik thuiskwam van een rondje Waasmunster. Eerst mijn stem gaan uitbrengen aan de ene kant van het dorp, dan mijn ma gaan ophalen aan de andere kant van het dorp zodat zij (op een heel andere locatie) voor de juiste mensen kon stemmen, dan nog even opgeruimd bij haar thuis. En toen waren er tweeëneenhalf uur voorbij, hoe is het mogelijk? Hoog tijd dus om aan mijn Hebban-middagje te beginnen!

Want ja, vanmiddag zou ik van alles en nog wat in orde brengen. Na eerst iets gegeten te hebben en succesvol punt 1 van de agenda afgevinkt te hebben, wilde ik plots dit blogje schrijven over mijn plannen, zo gaat het natuurlijk niet vooruit... Kijken jullie mee?

  • De laatste 60 bladzijden lezen van Getal van het beest (Chris Houtman). En meteen mijn input voor het duimpjesverslag van de Thriller Club neerpennen. 

  • De blog schrijven over de buddyread die Gigi en ik deze maand hadden met Het meisje dat de maan dronk (Kelly Barnhill). 

  • De recensie afwerken en doorsturen over Lege harten (Juli Zeh). 

  • Twee speciale afleveringen schrijven van de rubriek ‘Wat is er gebeurd met?’ voor de Thriller Club. 

  • De derde aflevering lezen van Bevrijding, het Cazalets-feuilleton (Elizabeth Jane Howard) en daar een leuke vraag bij verzinnen voor de leesclubdeelnemers. 

Wat denken jullie? Breng ik alle plannen vandaag nog tot een goed einde? Hoe het ook zij, morgen begin ik aan De jongen in de sneeuw (Samuel Bjørk), dat staat vast!

Fijne zondag nog, iedereen!
Greet



Reacties op: Zondag = Hebbandag

Gerelateerd