Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De vrienden van The Readers Club

op 29 januari 2018 door

Welkom in ons vernieuwde clubhuis! We lieten pas al weten dat er veranderingen op komst waren. Mocht je dat gemist hebben, kun je dat hier terug lezen.

Als Hebban Readers Club verzorgen wij met veel enthousiasme deze spot voor de liefhebbers van Engelstalige boeken. Ben jij net als wij fan van deze prachtige taal en lees je ook (veel) in het Engels, word dan vriend of vriendin van de Hebban Readers Club. We vinden het namelijk leuk om jou beter te leren kennen en als vriend of vriendin van de club heb je altijd een streepje voor bij leuke acties die we organiseren!

Alle clubs zijn centraal te vinden op Hebban, via deze link kom je daar terecht.

Hoe word ik vriend of vriendin van deze club?

Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden. Stel jezelf voor onder dit artikel en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Van welke schrijvers wil je niks missen?
2. Wat zijn je favoriete boeken?
3. Wat zijn jouw aanraders voor ons?
4. Wat hoop je hier op deze spot te vinden?

Mogen we jou verwelkomen in ons nieuwe clubhuis?
- Annemieke, Yvonne, Kayla, Dorien, Lieke, Sylvia, Inge, Demi, Silke, Kayla, Karin & Onno 



Reacties op: De vrienden van The Readers Club

Meer informatie