Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#HebbanReadersBookstagram - de terugblik

op 07 oktober 2018 door

Ter ere van het 1-jarig bestaan van de Hebban Readers afgelopen september, besloten we dat we ook graag onze grote groep Instagramvolgers een keer iets wilden aanbieden. Dit resulteerde in de eerste #HebbanReadersBookstagram-challenge ooit! Nu, een week na het afronden van deze challenge, willen we niets liever dan een aantal van de gave, gekke en prachtige foto's met jullie te delen. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Door Annemieke de Jong

De feiten

Graag delen we met jullie de feiten omtrent de #HebbanReadersBookstagram challenge van september 2018. Begonnen we de Challenge met ruim 660 volgers op Instagram. Het lijkt erop dat - mede dankzij #HebbanReadersBookstagram - steeds meer boekenfans ons op Instagram weten te vinden. Dit betekent dat het aantal volgers gegroeid is met ruim 100 volgers. Dit betekent dat begin oktober de teller op ruim 770 volgers staat en daar zijn we meer dan trots op! Het aantal foto's met #HebbanReadersBookstagram staat inmiddels op 375 berichten en loopt nog steeds op! Deelnemers kwamen niet alleen uit Nederland en België, maar vanuit de hele wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van deelnemers uit Duitsland, Hongarije, Amerika en Indonesië. We mogen dus wel stellen dat we met onze bookstagramchallenge de hele wereld over zijn gegaan. 

De resultaten

Maak kennis met de September TBR's van onze volgers, hun favoriete readingsnacks, hun children's book adventure en nog veel meer...

De foto's zijn bewust zo geknipt dat je de namen van de fotografen kan zien, mocht je nieuwsgierig zijn!

d83b8de99812313ccbf7bf0d20811d08.png

Benieuwd naar de andere foto's kijk dan hier. Hebben jullie ook zo genoten van de #HebbanReadersBookstagram? Zullen we het snel nog een keer overdoen?



Reacties op: #HebbanReadersBookstagram - de terugblik

Meer informatie