Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Karin

op 15 september 2017 door

Hoi! Ik ben Karin, 26 jaar. Ik zal me als Reader vooral bezig houden met mijn favoriete genres: Young Adult, Fantasy en Scifi. Ik hou enorm van lezen en mijn liefde voor verhalen heeft er voor gezorgd dat ik Literatuurwetenschap ben gaan studeren. Daarna heb ik de master Middeleeuwen en Renaissance Studies gedaan.

Ik hou van volksverhalen en geschiedenis. Een auteur die dat prachtig combineert in haar boeken is Juliet Marillier. De Zeven Wateren-trilogie zie ik echt als een boekenreeks die van mij een fanatieke lezer heeft gemaakt. Ik heb dan ook al haar boeken, die ik bovendien op een ereplaatsje in mijn boekenkast heb gezet.

Een nieuwe favoriet is Sarah J. Maas, haar A Court of Thorns and Roses-trilogie heeft me helemaal fan gemaakt!  Ik hou van alle personages in de ACOTAR-boeken: Feyre, Rhys, Morrigan, Amren, Azriel en Cassian… Wat een heerlijke groep J

Enkele van mijn andere favoriete auteurs zijn: John Green, J.K. Rowling en Robin Hobb. Ook buiten het YA en Scifi/Fantasy-genre heb ik zo mijn favorieten. Ik lees met plezier over romantiek in de negentiende eeuw in de boeken van Jane Austen, griezel mee met de spannende thrillers van Jo Nesbø of laat me opvrolijken door de hilarische romans van Sophie Kinsella.

Ik vind het leuk om nieuwe boeken en auteurs te ontdekken, dus ik maak regelmatig een rondje langs verschillende boekenblogs en zodra de nieuwe Ready to Read op de mat valt vul ik mijn verlanglijstje weer goed aan. Op Instagram ben ik actief als bookstagrammer @OnceUponAPagenNL en daar krijg ik ook veel boekentips voor nieuwe boeken.

Ik heb erg veel zin om als Reader aan slag te gaan, en mooie recensies, nieuws, buddyreads en listmania’s te schrijven!

Mijn Top 3 uit de Ready to Read:

  1. Turtles all the way down – John Green
  2. Artemis – Andy Weir
  3. Renegades – Marissa Meyer

 



Reacties op: Ik ben Reader Karin

Meer informatie

Gerelateerd