Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Onno

op 30 november 2021 door

Het lezen van boeken is een van mijn hobby's. Qua taal heb ik geen voorkeur, zo lang het maar Engels of Nederlands is. Het leuke aan deze Readers Club is dat alle categorieën boeken aan bod komen. Ik lees vrijwel alle genres, maar vooral crime. Mijn bijdragen zullen daarom vooral over dit soort boeken gaan. Enkele van mijn favoriete crime-auteurs zijn: Michael Connelly, Harlan Coben, Linwood Barclay, Phillip Margolin en Tess Gerritsen.

Vanaf mijn jeugd heb ik bijgehouden welke boeken ik wanneer gelezen heb en de waardering die ik eraan gaf. Aanvankelijk in een 'boekenschrift' , later in een database op PC. Inmiddels zit ik op zo’n 4.000 gelezen boeken. Zo’n database is handig, bijvoorbeeld wanneer iemand vraagt: wat is een goed boek van schrijver X?

Graag kijk ik uit naar boeken die binnenkort verschijnen. Zo weet ik dat Michael Connelly’s nieuwste boek op 8 november 2022 zal verschijnen. In dit boek werken LAPD detective Renée Ballard en Harry Bosch weer samen om een moordenaar te ontmaskeren. Om te weten wat er komende maanden verschijnt, kijk ik regelmating in de boekenrubriek ‘Coming Soon’ van Amazon en om geen nieuwe bestsellers te missen bekijk ik elke zaterdag de Bestsellers List van de New York Times.

Deze informatie maakt het mogelijk om je via onze Readers Club regelmatig van leestips en nieuwtjes te voorzien. Wie geïnteresseerd is in wat ik nog meer lees kan terecht op mijn spot “Thema’s en boeken”; daarin gaat het vooral om de Nederlandstalige boeken die ik lees.

 



Reacties op: Ik ben Reader Onno

Meer informatie

Gerelateerd