Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Sylvia

op 18 september 2017 door

Ik ben Sylvia ten Hove, 48 jaar en ik woon in Almere. Ik lees graag thrillers en romans/literatuur. Ik vind het leuk om Engelstalige boeken te lezen om op die manier met de Engelse taal bezig te zijn. Dat betekent niet dat ik alleen maar Engelstalige boeken lees. Boeken van een Nederlandse auteur wil ik gewoon in het Nederlands lezen. Als de auteur Engelstalig is, vind ik het leuk om een boek te lezen in de oorspronkelijke taal. Ik hou ook van Scandinavische thrillerschrijvers, bijvoorbeeld Lars Kepler en Hjorth Rosenfeldt, Nicci French en Tess Gerritsen. Tot mijn favoriete boeken behoren: A little life van Hanya Yanagihara, Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells en Eleanor Oliphant Is Completely Fine van Gail Honeyman. Als een boek me echt raakt, kan ik niet meteen aan een nieuw boek beginnen als ik het uitgelezen heb. Dan moet ik me eerst even losmaken van het verhaal en van de karakters. 

Het lezen in het Engels heb ik ontdekt tijdens mijn middelbareschooltijd. Ik vond de Engelse literatuur geweldig en las veel van de Brontë sisters en Jane Austen. Ik was niet geweldig goed in Engels, maar door het vele lezen is het allemaal goed gekomen!

Ik heb Hebban ontdekt toen ik op zoek was naar een leesclub. Ik vind het leuk en leerzaam om samen met anderen een boek te lezen en te bespreken. Het is verrassend en leerzaam om te zien hoe anderen tegen een boek aankijken. Door Hebban ben ik steeds meer gaan lezen door de vele leesideeën die ik opdoe. Door recensies te schrijven, probeer ik boeken zo serieus mogelijk te lezen.

Ik heb twee kinderen, die nu allebei op de middelbare school zitten. Ik ben werkzaam in de ICT. Naast het lezen zijn mijn hobby's zwemmen, een beetje hardlopen en wandelen.

Ik hoop dat ik als lid van de Hebban Readers Club andere lezers enthousiast kan maken voor Engelstalige boeken!

Ik kijk uit naar de volgende boeken uit de Ready to Read:

  1. Origin van Dan Brown
  2. History of Wolves van Emily Fridlund
  3. Idaho van Emily Ruskovich


Reacties op: Ik ben Reader Sylvia

Meer informatie

Gerelateerd