Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thrillers om naar uit te kijken

op 28 januari 2024 door

Als je van thrillers houdt, is er goed nieuws: in 2024 komen er heel wat geweldige thrillers uit! Familiegeheimen, onbetrouwbare vertellers en onvoorspelbare twists zorgen ervoor dat je aan het lezen blijft. Uit de vele titels die op mijn TBR-lijst staan, maakte ik een selectie: boeken die ik ga lezen zodra ze verschijnen.

Door: Onno

Alex Michaelides: The Fury

Deze auteur kennen we van de succesvolle The Silent Patient en The Maidens. In The Fury nodigt de teruggetrokken voormalige filmster Lana Farrar elk jaar haar beroemde vrienden uit voor een vakantie op haar Griekse privé-eiland. Maar zelfs dit prachtige oord kan niet voorkomen dat oude wrok weer boven komt. Het leidt zelfs tot een moord.

The Fury is verschenen op 16 januari 2024.

Linwood Barclay: I Will Ruin You

De Canadese auteur Linwood Barclay schreef geweldig goede thrillers, denk bijvoorbeeld aan The Accident, Too Close to Home en No Safe House. In I Will Ruin You verschijnt een oud-leerling met een bom op de school van leraar Engels Richard Boyle. Richard lukt het om een tragedie te voorkomen. Hij wordt geprezen als een held, maar wordt het doelwit van een afperser die op wraak uit is. Richard wil snel achter de waarheid komen en bedenkt of er iemand is die hij kan vertrouwen om hem te helpen.

I Will Ruin You verschijnt op 7 mei 2024.

Ruth Ware: One Perfect Couple

Niet alle thrillers van Ruth Ware zijn even goed. The Woman in Cabin 10 en The It Girl behoren tot de beste. Wie van Agatha Christie’s And Then There Were None houdt, zal haar nieuwste thriller One Perfect Couple waarderen. Vijf koppels stranden op een eiland als er een storm losbarst. Lyla is met haar vriend een van die koppels, nadat ze auditie hebben gedaan voor een realityshow genaamd One Perfect Couple. Het had had een spelshow moeten zijn, maar de show blijkt iets heel anders.

One Perfect Couple verschijnt op 21 mei 2024.

Lucy Foley: The Midnight Feast

The Manor is een prachtig luxe resort waar een grootse opening zal plaatsvinden. Het resort en zijn gasten hebben echter geheimen. Niet iedereen gaat het weekend overleven. Lucy Foley, schrijfster van The Paris Apartment en The Guest List komt met The Midnight Feast met een verbluffend ‘locked-room’ mysterie.

The Midnight Feast verschijnt op 18 juni 2024.

Shari Lapena: What Have You Done?

In het rustige Fairhill, Vermont gaat alles zijn gangetje. Tot op een dag Diana Brewer dood wordt aangetroffen op een hooiveld. Werkelijk iedereen in het stadje wordt verdacht. Shari Lapena kennen we onder meer van The Couple Next Door en Someone We Know, twee sterke thrillers. What Have You Done? zal dus vast niet teleur stellen.

What Have You Done? Verschijnt op 30 juli 2024.

Naar welk boek kijk jij in 2024 uit?



Reacties op: Thrillers om naar uit te kijken

Meer informatie

Gerelateerd