We Love Crime goes Dutch

op 04 maart 2017 door

Jazeker, op de Nederlandse thriller tiendaagse kunnen ook de leden van We Love Crime niet ontbreken. Met grote belangstelling volgen we al dagen de verschillende artikelen die Hebban online zet. Gelijk de eerste dag werden jullie en wij al verrast met het ebook Alles Verloren van Roel Jansen. En we kunnen nu alvast melden, begin april laten we jullie weten of onze duimpjes hiervan omhoog gaan. Dan buigen Joyce, Chantal, Greet, Kees, Karina, Elly, Fany en Daniëlle zich in ieder geval over Alles verloren.

Joyce werd op deze eerste dag gelijk al blij van het originele artikel van de hand van Max van Olden, waarin een combinatie van fictie en facts centraal staat. Want "Wat als" er een rechtzaak zou komen om publicatie tegen te houden. En Chantal dook deze eerste dag al gelijk in de quiz en kan dat andere lezers zeker aanraden nu er zo’n mooi boekenpakket te winnen is. Ook op dag twee werd één van onze leden geinspireerd; Jan vond het artikel van Peter Römer zeer boeiend.

De leesclub rondom De Juiste man, het tweede boek van Max van Olden, sprak zowel Greet, Joyce als Elly aan, alle drie hebben dit boek hoog op hun verlanglijst staan. Ook Het dossier, het tweede boek van Anya Niewierra, kan op vele enthousiaste reacties rekenen. Karina sloeg de laatste pagina vanmorgen dicht, Elly deelde zelfs al 5 sterren uit en Greet 4. Joyce stond al te popelen en na haar column op dag 3 van de Hebban Nederlandse Thriller tiendaagse weet ze het zeker, dit boek is per direct aan haar leesplankje toegevoegd. En Jan, die in Nederlands vooral non-fictie en literatuur leest, werd door het artikel van Hebban ervan overtuigd dat Het dossier als eerste Nederlandse thriller toch echt op zijn lijstje thuis hoort.

En dit was niet de enige auteur wiens boeken aan onze leesplankjes werden toegevoegd. Marelle Boersma, Corinne Hartman en Hilde Vandermeeren weten zich verzekerd van een plekje voor hun boeken bij Joyce, Elly, Fany en Chantal. Greet hoopt heel erg dat er een leesclub georganiseerd wordt rond Schemerzone, de nieuwe Vandermeeren, ze heeft zoveel lol gehad met de leesclub rond Scorpio vorig jaar.

Welke Nederlandse thrillers raad jij ons aan en moeten wij zeker op ons leesplankje toevoegen?Reacties op: We Love Crime goes Dutch

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Corine Hartman

Corine Hartman

Met meerdere Gouden Strop-nominaties en Hebban/Crimezone Awards in haar bezit, g...

Marelle Boersma

Marelle Boersma

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Na een heel rijtje thrillers over ...

Anya Niewierra

Anya Niewierra

- Auteur bij Luitingh-Sijthoff: www.niewierra.com ++++ - Algemeen Dir...

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (°1970) studeerde psychologie en is de meest bekroonde Vlaam...

Max van Olden

Max van Olden

Max van Olden is een literaire alleseter: leest literatuur, thrillers en non-fic...

Roel Janssen

Roel Janssen

Roel Janssen (Enschede, 1947) is een financieel-economisch journalist en sc...

Gesponsorde boeken