Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buddyreads: stand van zaken

op 17 juni 2019 door

Weinig beweging op deze blog denk je? Dat klopt wel een beetje. De inspiratie en energie zijn er nu even niet om veel te schrijven. Toch wil ik even een stand van zaken geven betreffende de buddyreads die ik graag had én nog zou willen doen met sommigen onder jullie. Sommige dingen zijn niet gelukt de voorbije maanden, wegens te veel andere dingen aan het hoofd. Zo vielen de buddyreads met Ellen van Voor het vergetenPeter Verhelst en met Roosje van Dit zijn de namenTommy Wieringa er tussen uit. Ook las ik Oktober, de Deense thriller van Søren Sveistrup nog niet, die ik zou bespreken met Ria. Ria stuurde me al wel een hele tijd terug haar leeservaring rond dit boek op. Ik hoop dit boek te lezen en er iets over te kunnen schrijven tegen begin juli.  Aan Ellen, Roosje en Ria nog eens: sorry dat ik dit in het vooruitzicht stelde, en dat het er niet van gekomen is tot hier toe… Ik ga sowieso de gemiste boeken nog in de komende maanden lezen.

Natuurlijk gaan we verder met de nog geplande buddyreads: in juli en augustus staat samen met Gigi De halfbroer van de Noorse auteur Lars Saabye Christensen en begin september samen met Gigi, Tea, Martin en Hetty het boek De rechtvaardigen van Jan Brokken op het programma. Over een boek dat we met vier gaan lezen, moet er toch wel iets te vertellen zijn, niet?  Hopelijk weten zij dit nog, en hebben zij er nog veel zin in ook?

Er zijn ook al enkele buddyreads gepland voor het najaar. Met name De acht bergen van Paolo Cognetti samen met Wendy en Ria tegen eind september, en Huis in brand van Kamila Shamsie met Katrien tegen oktober. Ik heb echter geleerd dat er wel eens omstandigheden kunnen wijzigen, en dat vooraf plannen niet altijd zo goed werkt. Enfin, de plannen zijn gemaakt en de ‘goesting’ is er zeker nog. Hopelijk bij alle mede-lezers en de volgers om dit te lezen ook!

Ondertussen wens ik jullie alvast een heerlijke lees-zomer. Wat staat er bij jullie op het leeslijstje, en komt er binnenkort ook vakantie aan?



Reacties op: Buddyreads: stand van zaken

Meer informatie