Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kleine pauze op deze blogspot: oplossing nabij!

op 24 september 2018 door

Lieve volgers en andere lezers

hopelijk denken jullie niet dat ik jullie vergeten ben! Naast de vele andere plichtplegingen voor Hebban en tijdens de dag toch ook nog een beetje voor een andere werkgever ;-) , is er namelijk nog een andere storing op de weg gekomen: die van een laptopscherm dat wat te veel strepen oftewel 'golven' vertoont. Ik kan jullie beloven dat ik er deze week eindelijk mee naar een winkel mét reparatiedienst zal stappen, zodat ik jullie snel terug weer op de hoogte kan brengen van mijn reilen en zeilen in boekenland. Ik hoop mijn laptop ook nog een tijdje verder te kunnen gebruiken en toch nog niet opnieuw te investeren in nieuw ICT-materiaal, want ik kan u verzekeren: die elektronische spullen kunnen u de kosten opjagen! 

Er staan echter weer een aantal buddyreads en andere zaken voor deze blog gepland de komende maanden! En natuurlijk laat ik jullie zeker weer weten op het einde van deze maand hoe mijn maandelijkse leeslijst er heeft uitgezien...  Deze zaterdag start er ook een nieuw seizoen van mijn fysieke leesclub in de lokale bibliotheek. Daar kijk ik ook enorm naar uit! En dan nog met enkele andere niet te na gesproken literaire activiteiten voor de boeg zal het niet te lang meer duren eer ik een nieuw artikeltje zal schrijven, over hoe het met mij gaat op boekengebied. Hopelijk zijn jullie "lekker nieuwsgierig" tegen dan?  

Vele groetjes en ondertussen veel leesplezier toegewenst! 



Reacties op: Een kleine pauze op deze blogspot: oplossing nabij!

Meer informatie