Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Eindejaarswedstrijd: twee Scandinavische thrillers te winnen!

op 30 december 2016 door

Update 8/1/17:

De winnaar van dit thrillerpakket is.... Peggy! Gefeliciteerd Peggy! Zou je me willen/kunnen contacteren om verder af te spreken via een persoonlijk berichtje naar mijn Facebookprofiel ? 

Aan iedereen: dank voor alle leuke tips! Ik heb er daar zelf nog een aantal van genoteerd, en hopelijk de medelezers ook! 

dcce763b61a617bdc72fe8e95163342c.jpg

30/12/16

Voor mij is de eindejaarsperiode met de laatste verlofdagen van het jaar en de kortere dagen de perfecte tijd om wat thrillers te lezen, en dan voor mij natuurlijk het liefst met wat 'Scandi noir'! Maar gelezen boeken mogen verder leven voor mij, en daarom wil ik graag een weggeefactie organiseren met de twee laatste, vrij recente, thrillers die ik las.

Dat zijn met name Rode sneeuw van de Noor Jørn Lier Horst en Fatale Oversteek van de Deense Lone Theils. Je kan beide recensies bij mijn profiel vinden, dit zijn de links: https://www.hebban.nl/recensies/nathalie-b-over-rode-sneeuw en https://www.hebban.nl/recensies/nathalie-b-over-fatale-oversteek.

Over het algemeen heb ik er zeker van genoten, anders zou ik ze ook niet zo snel gelezen hebben natuurlijk! 

Wat moet je doen om dit pakket van twee thrillers te winnen? 

  • Volg deze blogspot door op de groene knop rechts te klikken van deze spot.
  • Laat hieronder weten dat je meedoet voor dit pakket en geef mij jouw leestip voor 2017 uit het hoge Noorden: thrillers, romans of nog iets anders: dat maakt niet uit! 
  • Portkosten worden bij verzending in rekening gebracht, via BPost of Kiala! Met de winnaar wordt contact opgenomen om concreet af te spreken. 
  • Doe dit ten laatste vóór 7 januari! 

Nadien wordt de winnaar via loting gekozen uit de inzendingen die aan deze voorwaarden voldoen.

Veel succes! Lycka till! 



Reacties op: Eindejaarswedstrijd: twee Scandinavische thrillers te winnen!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (1970) heeft zich met zijn bekroonde misdaadserie over inspecteu...

Lone Theils

Lone Theils

Lone Theils werkt als correspondent voor het bekende Deense dagblad Politiken in...