Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Round-up nog te lezen Challenge-boeken

op 08 november 2016 door

Zodat jullie weten wat ik nog 'moet' lezen voor de laatste van de 50 categorieën waarmee ik ook mijn streefdoel van 120 boeken ga bereiken, en mij zo kunnen controleren en aanmoedigen! (*_*)

  • Voor Joker 2, de 'Schwob'-categorie en als aanvulling voor een boek uit de 19de eeuw: Niels Lyhne van de Deen Jens Peter Jacobsen (1880). Meer info. Nu al zin om hem te recenseren voor de blog Literatuur uit het hoge Noorden ook!
  • Een boek van een auteur met mijn initialen én een boek uit mijn geboortejaar, dat al ééuwen klaar staat: De japon van mevrouw Poesjkin van Natalja Baranskaja.
  • Een boek dat mijn favoriet was in mijn jeugd: Duet met valse noten van Bart Moeyaert. 
  • Een boek dat je van je buurman of buurvrouw leent: Het winterpaleis van John Boyne. Dit boek kreeg ik begin dit jaar cadeau van een buurvrouw-collega op het werk. Dus dit kan goed van pas komen voor deze categorie. 
  • Een boek zonder menselijke personages: De genezing van de krekel van Toon Tellegen.
  • Een boek dat zich afspeelt in de toekomst: Slaap zacht Johnny Idaho van Auke Hulst.
  • Een boek met een Hebbanrecensie van 1* of 2*: Linda van Leif G.W. Persson.  

Daarbovenop komen nog enkele te lezen boeken van de Geen daden maar woorden - challenge waarvoor ik me had opgegeven en zo 4 boeken had gewonnen en waarvan ik deze nog zou moeten lezen vóór eind 2016:

En dit dus in combinatie met Het Achtste Leven. Behalve De zwarte brug van Erik Vlaminck ook nog voor een leesclub van de bieb, moet al het andere er even achter komen... ! 



Reacties op: Round-up nog te lezen Challenge-boeken

Meer informatie