Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Winwedstrijd: Achttien graden onder nul

op 23 mei 2017 door

Update: Wedstrijd afgesloten! En de winnaar is [tromgeroffel].... Katrien! 

Katrien, contacteer je me via Facebook PM met je adres zodat ik het boek kan opsturen en we kunnen afspreken voor de kosten? Hartelijk dank!  

Hier zien jullie hoe Katrien willekeurig uit de toegestuurde namen werd gekozen: 

8865162b6073382f7cab02900c9b53f9.jpg

Boeken stockeren, het is een vak op zich. En je hebt er in feite een heus magazijn voor nodig. Aangezien ik dit niet tot mijn beschikking heb, en ik een beetje tot mijn verrassing ook het boek Achttien graden onder nul van uitgeverij Ambo Anthos heb gekregen als coördinator van de leesclub over dit boek, wil ik dit graag hier snel verloten zodat de ingelootte winnaar eventueel nog kan aansluiten bij de leesclub! 

Stefan Ahnhem schreef met 18 graden onder nul een nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Het is het derde, losstaande deel in de serie over Fabian Risk, na Zonder gezicht en Negen. Je kunt je dus inschrijven zonder bekend te zijn met voorgaande delen maar er zijn wel referenties en personages die terug keren uiteraard.

Samenvatting 

Een auto belandt na een wilde achtervolging in de haven van Helsingborg. Bij sectie op de bestuurder, een succesvolle IT-ondernemer in telefoongames, blijkt dat hij ingevroren is geweest. Als de zaak op het bordje van rechercheur Fabian Risk terechtkomt, voelt hij de adrenaline weer stromen. Zijn Deense collega Dunja Hougaard is bezig met een gruwelijke mishandeling van een dakloze in het Deense Helsingør en haar spoor leidt naar de Zweedse havenstad Helsingborg. Zowel Fabian als Dunja moet vertrouwen op het eigen oordeel, anders ligt er spoedig een nieuw slachtoffer in de vriezer.

Wat moet je doen om dit boek te winnen van mij?

- Mijn blogspot volgen (op de grijze knop 'Volgen' klikken die daarna groen wordt)

- De spot van de leesclub volgen. Je bent natuurlijk niet verplicht deel te nemen aan de discussies, maar het is wel een sterke aanrader! 

- Bereid zijn de portkosten te betalen, achteraf af te spreken. (Voor Nederland via Kiala 7,5€).

- Geef hieronder aan of je eventueel al een boek van de serie van Stefan Ahnhem over Fabian Risk hebt gelezen, en wat je er tot hier toe van vond.

- Reageer ten laatste op 3 juni

Bedankt en veel succes!  



Reacties op: Winwedstrijd: Achttien graden onder nul

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem is een van de succesvolste Scandinavische misdaadauteurs. Daarnaas...