Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ga op reis en ik neem mee... #4

op 30 juni 2017 door

De toetsweek is bijna voorbij, de schoolboeken worden binnenkort ingeleverd en de schriften bijna verbrandt. Elke dag komt die mooie, zonnige vakantie een stukje dichterbij en daarbij horen natuurlijk een heleboel boeken. Vandaag zijn Maud en Kayleigh aan de beurt om de boeken die zij meenemen op reis aan jullie te laten zien!

Maud 

Ik ga 2 weken naar Italië en een lang weekend naar Londen. Normaal lees ik altijd heel veel in Italië vorig jaar jammer genoeg niet maar ik ben nu van plan of mijn reading challenge te voltooien! Dit gaat het beste met mijn e-reader. Ik heb hem nu 3 jaar en voor vakanties is hij mijn beste vriend. Ik heb erg veel zin in Londen, ben ook van plan om boeken winkels te bezoeken, nog aanraders?

Een klein leven - Hanya Yanagihara

Ik zag deze laatst bij de bieb liggen en wou hem nog graag lezen. Want als ik geen YA lees ben ik ook dol op literatuur. Het klinkt een beetje suf maar als je de goede boeken leest.. Dit boek is razend populair, ik ben erg benieuwd naar het boek aangezien de populariteit. Dus deze gaat mee naar Londen. Ik heb daar niet veel tijd om te lezen dus voor het vliegtuig en misschien in de avonden is dit een goed boek!

De test triologie - Joelle Charbonneau 

Deze boeken heb ik 1 tot 2 jaar geleden gelezen. Ze waren zo goed en lazen lekker. Alleen kwam ik een hlf jaar geleden echt niet meer door het derde boek, dit doordat ik geen flauw idee had wat ik aan het lezen was daarom heb ik deel 1 en 2 weer op mijn e-reader gezet en ben net begonnen in deel 1. 2 en 3 zijn voor Italië. Heb er weer erg veel zin in.

Game of Thrones - George R.R. Martin

Nu ik deze boeken zo zie die ik heb op geschreven verbaast het me wel. Eigenlijk lees ik normaal hel hele jaar door alleen maar YA en nu staat er ook literatuur en fantasy tussen. Ik heb deze gekozen omdat ik vorig jaar dit boek ook al heb gelezen maar toen had ik deel 2 meegenomen op vakantie. Ik kwam niet verder dan de helft echt een dipje had ik toen. Nu heb ik hem weer op mijn e-reader gezet en ben ik van plan minstens deel 1 tot en met 3 te lezen.

Ik heb eigenlijk nog meer boeken waarover ik wil schrijven dus hier nog een paar titels, Kraai en Koningkrijk - Leigh Bardugo. Ook van Leigh deel 2 en 3 van de Grisha triologie. Jennifer L. Armentrout, heerlijk voor op vakantie (de Lux serie). Riders, Veronica Rossi. En tot slotte Shadowhunters Acadamy in het engels van Cassandra Clare. Nu denken jullie vast dat is erg veel, dat weet ik en ik krijg het echt niet allemaal uit maarja. Dan gaan ze volgend jaar maar weer mee ;).

Kayleigh

Ik ga een weekje naar Italië en ben waarschijnlijk dus veel te druk met zwemmen, bruin worden en pasta eten om aan lezen toe te komen. Ik zal voor alle boeken die ik ga lezen dus hooguit een 'reisje' naar het strand maken, maar de locatie doet er niet echt toe als je leest.. toch? 

Hof van mist en woede- Sarah J. Maas (Hof van doorns en rozen #2) 

Ik ga op reis en ik neem mee...: een perfect, sprookjesachtig achtig boek dat 'toevallig' door Sarah J. Maas geschreven is! Het eerste deel van deze serie (en tamlin) hebben mijn hart letterlijk veroverd. Ik heb het boek eindelijk gekocht en wil pas beginnen met het lezen ervan wanneer de vakantie écht begonnen is. Nog maar eventjes wachten dus! 

An ember in the ashes- Sabaa Tahir (deel 1&2) 

Ik ben een paar maanden geleden begonnen in het eerste deel van deze serie, alleen ben er niet echt aan toe gekomen om hem uit te lezen in de tussentijd. Uiteindelijk ben ik het boek gewoon vergeten, terwijl ik het deel wat ik wel heb gelezen echt super leuk vond. De vakantie is dus de perfecte oplossing om ook meteen het tweede deel van de serie uit te lezen, ik kan dus echt niet meer wachten op de vakantie en al mijn 'reisjes'! 

Dit zijn de boeken die wij mee nemen! Herkennen jullie ook boeken of neem je dezelfde mee? Laat het weten in de reacties. Volgende week al de laatste 'Ik ga op reis en neem mee' jammer genoeg. Tot volgende week!!

Lees hier onze vorige artikel!



Reacties op: Ik ga op reis en ik neem mee... #4

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Sabaa Tahir

Sabaa Tahir

Sabaa Tahir groeide op in Californië. Ze werkte als verslaggever toen z...

Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara (1975), groeide op in Hawaii en Texas. Ze werkte in New York bi...

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau (1974) is een Amerikaanse schrijfster, acteer- en stemcoach. ...

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...