Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kiss, Marry or Kill? tag 2

op 27 mei 2017 door

Vandaag hebben wij weer een Kiss, Marry or Kill? op het programma staan. Ook deze week krijgen drie leden drie personages voorgeschoteld waarvan zij moeten zeggen of ze met dit personage willen trouwen, of ze het personage willen vermoorden, of dat ze het personage willen kussen. Let's go!

Léonor (Phobos) - Juliette Ferrars -  Luna Lovegood

Iris: Persoonlijk vond ik de Shatter me-serie tegenvallen vanwege Juliette. Dus waarschijnlijk zou ik Juliette vermoorden. Daarna wordt het lastig, want Luna is zo lief en Léonor is gewoon lekker koppig. Uiteindelijk denk ik dat ik toch met Luna zou gaan trouwen en dan zou ik zoenen met Léonor, omdat Léonor nogal snel op haar teentjes is getrapt.

Percy Jackson - Augustus Waters - Thomas (The Maze Runner)

Mijn favoriete personages op een rijtje. Ik zou Thomas vermoorden, hij sprak me het minst aan in de boeken. Nu sta ik nog voor een moeilijke keuze. De romanticus in mij kiest 100% voor Augustus en ik denk dat ik met mijn hart moet gaan. Ik trouw Augustus en kus Percy.

Katniss Everdeen - Isabelle Lightwood - Feyre Archeron

Claudia: Wow, wat een moeilijke keuze. Alledrie zijn het geweldige personages, allemaal op hun eigen manier. Ook komen ze alledrie uit een geweldige serie van boeken, waar ik amper een favoriet uit zou kunnen kiezen. Maar ja, Feyre... Ik heb een ontzettend grote admiratie voor Feyre; zij is echt een van mijn favoriete personages aller tijde. Ze is stoer en badass en durft zo veel maar is tegelijkertijd ook heel erg lief en zorgzaam. Er is dus geen twijfel over mogelijk, met Feyre zou ik wel willen trouwen. Als ik dan moet kiezen zou ik Katniss vermoorden, aangezien ik haar het onvoorspelbaarst vind van de drie. Dat laat Isabelle over om mee te zoenen, wat mij ook geen probleem lijkt.

Dit was het alweer! Laat ons hieronder weten wat jij zou doen. Met wie zou jij zoenen of trouwen? En wie zou je vermoorden?



Reacties op: Kiss, Marry or Kill? tag 2

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Victor Dixen

Victor Dixen

Victor Dixen is een Franse YA-auteur. Hij won al twee keer de prestigieuze Grand...

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi (Connecticut, 1988) is een Amerikaanse thrillerauteur voor young ad...

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan won voor zijn thrillers al de drie belangrijkste prijzen in het gen...

John Green

John Green

John Green is een Amerikaanse Young Adult schrijver. Op vijftienjarige leeftijd ...

James Dashner

James Dashner

James Dashner (1972) werd geboren in Georgia en woont nu met zijn vrouw en vier ...